Стани Pro Dog Trainer!

В България е лесно да се сдобиеш с куче, трудно да го отгледаш и отново лесно да го изоставиш. Тези три факта превръщат България в страна с висок брой изоставени и бездомни животни.

Искаме да променим това и да помогнем на повече хора да изградят здрава, основана на общуване, разбиране и доверие, връзка със своето куче. Или още - да направим възможно повече хора по-лесно да отгледат, без да изоставят своя любимец.

Търсим трима души, които искат същото.

Академията

Редом с Моето куче или Академията, както още наричаме кампанията, е съвместен проект между Редом и Моето куче и цели да ускори създаването на общество от специалисти по кучешко поведение в България, които да наставляват собствениците на кучета в грижата за любимците им.

За да постигне това, Академията ще обезпечи финансово обучението и сертифицирането на трима души в Pro Dog Trainer курса на Absolute Dogs.

Курсът се провежда онлайн, започва в края на юни и продължава 10 седмици.

По време на курса ще научиш повече за света на кучетата и как да изграждаш поведение у тях чрез игри и поощряване. Докато тече курсът, ще си имаш ментор и ще участваш в консултации на Моето куче.

Курсът ще завършви с изпит, при чието успешното полагане ще получиш сертификат за Pro Dog Trainer на Absolute Dogs.

След курса ще осигуриш безвъзмездно 30 едночасови консултации по кучешко поведение на кучета и стопани, избрани от Редом. Консултациите ще бъдат осъществени в рамките на 15 месеца след придобиване на сертификата, ще бъдат менторствани от Моето куче и ще ти помогнат да натрупаш опит в реална среда.

Как да кандидаствам?

Ако си навършил 18 години, завършил си средно образование, владееш английски език, имаш компютър и работиш с него без зартруднение, то:

  • трябва да се регистрираш в нашият уебсайт;
  • да попълниш форма за кандидатсвтане преди 1 май;
  • да се срещнеш с нас онлайн.

Измежду всички кандидатствали ще изберем 12 човека, които ще включим в уъркшоп, организиран от Моето куче в София.

Уъркшопът ще те подготви за Pro Dog Trainer курса на Absolute Dogs, ще се проведе в рамките на два уикенда през май и юни и ще завърши с изпит на третия.

Измежду успешно преминалите уъркшопа ще изберем 3 души, чието Pro Dog Trainer обучение в Absolute Dogs ще обезпечим.

Ако искаш да разбираш кучетата и да помагаш на хората да общуват с любимците си и си готов да превърнеш това в свое призвание и професия, започни тук:

А за котки?

Редом с Моето коте е кампания, която подготвяме и се надяваме да започнем скоро.

Ако би превърнал доброуването на котките и техните стопани в своя мисия, пиши ни до [email protected] с няколко изречения за себе си и ще се свържем с теб, щом кампанията започне.