Как да осиновя куче?

Тук можеш да научиш повече за нашия процес по осиновяване.

Процесът започва с попълване на форма. Формата ни помага да научим какво знаеш за кучетата и тяхното отглеждане и кои теми да обсъдим допълнително.

След това правим виртуална среща чрез Facebook Messenger или друг видео чат клиент.

След срещата посещаваме дома ти, за да се запознаем с мястото, на което кучето би живяло, твоето семейство и твоите домашни любимци (ако имаш такива).

Като последна част организираме среща с кучето, за да се запознаете и заедно с теб да преценим дали си пасвате.

Ако след срещите и ти, и ние вярваме, че с кучето бихте се чувствали добре заедно, уговаряме ден и час, идваме с кучето у вас, подписваме договор за осиновяване и се сдобиваш с ново другарче.

Също, с оглед на епидемията и за да сме отговорни към твоето и своето здраве, по време на срещите ще използваме маски и ръкавици.

Ако се чувстваш комфортно с този процес, можеш да свалиш формата чрез менюто File > Download As > Microsoft Word (.docx) от този адрес: форма за осиновяване.

Щом попълниш формата, можеш да я изпратиш като прикачен файл на нашия имейл адрес: info@redom.bg.

Ако имаш въпроси, насреща сме на info@redom.bg, а по-долу ще научиш как някои от животинките, които търсят семейства, са се озовали при нас.

Добри - животът на едно ничие куче

Добри - животът на едно ничие куче

Преди 4 месеца ви разказахме за питбулоподобен добряк, на когото се натъкнахме при акция по спасяване на коте. С благия си нрав и доверчиво размахана опашка, Добри ни напомняше на...

Помогни на Добри

Черньо - оптимизмът на едно куче

Черньо - оптимизмът на едно куче

Когато за първи път преди няколко месеца срещнахме Черньо, той изглеждаше така: беше пълничък, вместо нашийник имаше декоративен дамски колан, а на колана висеше медена табелка. Черньо бе видимо...

Помогни на Черньо

Аксел, жив по невероятна случайност

Аксел, жив по невероятна случайност

Аксел срещнахме съвсем случайно в деня, в който щеше да бъде последен за него на този свят. Младият, здрав и пълен с живот Аксел щеше да бъде...

Помогни на Аксел

Захари или как България се променя

Захари или как България се променя

Питали ли сте се какво щеше да се случи със Захари, ако бе роден преди 10 години?

Помогни на Захари

Нежна - какво се случи

Нежна - какво се случи

Няколко дни след като ви разказахме за Нежна, тя отпътува за Централна ветеринарна клиника. Причината - тежка, животозастрашаваща форма на дирофилариоза.

Помогни на Нежна